אנחנו בונים אתרים בתחומי שירות מסויימים ומקדמים אותם בשיטה ייחודית ומוכחת שפיתחנו מבוססת SEO (קידום אורגני בתוצאות החיפוש בגוגל).
אסטרטגיית הקידום שלנו מבטיחה דירוג יציב בעמוד הראשון בתוצאות החיפוש של גוגל בפרק זמן של מספר חודשים בלבד, בביטויי חיפוש מוכוונות רכישה באותם תחומים.
בכך, אותם אתרים שפיתחנו מייצרים תנועה משמעותית של לקוחות אשר מעוניינים להזמין שירות מבעל האתר על סמך תוכנו.
אותם אתרים מוצעים לבעלי העסקים הקטנים אשר יכולים להפוך את תנועת הגולשים ללקוחות משלמים, בפורמט של שכירות חודשית במחיר הוגן ותחרותי מאוד.
בעיני בעלי העסקים, מחיר השכירות החודשית הוא זול יחסית לאפיקי השיווק ועלות השגת הלקוח שהם מכירים מכל פורמט שיווקי אחר, בתמורה לקליטת הפניות אשר האתר מייצר.
אותם עסקים יודעים שבשביל לשווק את העסק הם לרוב צריכים קודם כל לשלם (לרוב כמה אלפי דולרים) ורק אחר כך לבחון או לנתח תוצאות.
אצלנו הם מקבלים אתר עובד שמהיום הראשון וללא כל הוצאות הקמה תשתית או ניהול מייצר להם פניות של לקוחות אשר מתעניינים בשירות או במוצר אותו הם מספקים – וזה יתרון משמעותי!
בעל העסק מכסה את הוצאות השכירות בקלות על ידי קליטת העסקאות שהאתר מייצר ומרוויח לרוב הרבה מעבר לכך – זו עסקה שכל הצדדדים מרוויחים ממנה.
בעלים של משרד לפיתוח וקידום אתרי אינטרנט בארץ ובחו”ל בשם “סייטלינקס”, עם למעלה מ10 שנות ניסיון בתחום.
פיתוח אתרים החל מאתרי תדמית מעוצבים ועד אתרי מרקטפלייס מרובי משתמשים, פיתוח תוספים והטמעת מערכות סליקה מורכבות.
קידום אתרים החל מפרויקטים לקידום אתרים בגוגל ועד הטמעת אוטומציות להפצת תכנים ברשתות חברתיות ופיצ’רים מיוחדים לשיפור ניראות בתוצאות החיפוש של גוגל לטובת שיפור המרות.
יזם במגוון תחומים.
בעלים של עשרות יחידות דיור במדינות פלורידה ואוהיו, בהן משקיע ב-9 השנים האחרונות.
כלל האצבע שלי הוא לא להיכנס לעסקה שמייצרת לפחות 10% תשואה שנתית. משקיע בצורה מגוונת, הן בנכסי מולטי פמילי, הן בבתים פרטיים ובמקביל עוסק בהשכרות לטווח קצר ועסקאות קצרות לרווחי הון (פליפ) מלווה משקיעים ומגייס קרנות השקעה ב-4 שנים האחרונות.
בנוסף, משקיע בנדל”ן בישראל בעסקאות לטווח קצר, דרך פלטפורמת Airbnb ומלווה משקיעים בתחום.
ב-4 השנים האחרונות בעלים של רשת “לייזר סיטי”, הרשת הגדולה בארץ למשחקי לייזר טאג, לצד יזמויות שונות בתחום הנכסים הדיגיטליים.
בעלים של למעלה מ-15 נכסים דיגיטליים מניבים בארץ ובחו”ל. בעלים של משרד פרסום דיגיטלי בשם “אדליין” עם למעלה מ10 שנות ניסיון בתחום השיווק והפרסום במהלכם ניהלתי פרויקטים ותקציבי שיווק של מאות רבות של חברות ועסקים במגוון רחב של סקטורים בישראל, ארצות הברית, קנדה ומדינות נוספות.
מרצה במכללות אקדמיות מובילות בישראל במסגרת לימודי תואר ראשון, מכללות מקצועיות ובארגונים בנושאים של אסטרטגיה שיווקית, אנליזה, פרסום ממומן ורשתות חברתיות.
הנכס מנוהל ומתופעל באופן מלא על ידינו, בשיתוף ושקיפות מלאה על סמך ניסיונו בבניה וניהול עשרות נכסים דיגיטליים מניבים ב10 השנים האחרונות והחלוקה הינה שווה בהכנסות בין החברה לבין המשקיע.
כמו בכל עסקה, ישנם סיכונים אך אנחנו בטוחים ביכולת שלנו לספק את המוצר והתמורה שאנו מציעים למשקיעים, ולכן מצרפים לחוזה מספר הגנות ואפשרויות לטובת המשקיע:
אז זהו שאנחנו כן עושים את זה בעצמנו ואנחנו כבר מחזיקים עשרות רבות של נכסים דיגיטליים בארץ ובעולם אשר מייצרים לנו תמורה מלאה על ההון העצמי שהשקענו באותם האתרים. אנחנו מחפשים משקיעים שירצו לנסות את הפורמט כאפיק השקעה אלטרנטיבי מוצלח ולחזור לעבוד איתנו על מיזמים נוספים שאנחנו מקדמים למשקיעים וירצו לבנות איתנו גם כן נכסים נוספים.
חשוב לזכור שהמודל מבוסס win-win ואם אתם לא תרוויחו, גם אנחנו לא מרוויחים מהמיזם ולמעשה מבזבזים שנה של עבודה על פיתוחו, קידומו, ניהולו והתנהלות טכנית ומסחרית סביב הרצון לייצר ממנו כסף – הסיכון שלכם מגודר גם באמצעות החזר כספי במצב שכזה ובאמצעות מגוון כלים ואפשרויות נוספים שנוכל לספק לכם, ויוכלו לחזק את תחושת הביטחון עליהם נרחיב בפגישה.
מצב כזה הוא מצב מצויין לבעלי עסקים אשר יהיו חייבים להשקיע בשיווק כדי להתקיים, ויעדיפו מודלים של יצירת הכנסות בטוחות ובעלות נוחה בדיוק כמו שהאתר שלנו מציע.
כן, יש לנו מגוון אפשרויות השקעה גם בנכסים פעילים שמניבים תמורה מהיום הראשון וניתן לאמת את הכנסותיהם לפני העסקה בצורה שקופה ומלאה, כמובן שהתימחור של אותם אתרים יהיה גבוה יותר כחלק מהעניין – מוזמנים לפנות אלינו ונציג לכם מספר אפשרויות זמינות.
67 reviews